Ingredients
1 full de pasta de full
2 cullerades de mostassa
unes quantes rodanxes de formatge de cabra (fumat)
un grapat de figues
uns quants pinyons
una mica de farigola i romaní
Preparació
1. Poseu la pasta de full en un motllo aprofitant el paper de forn que ja porta, i escampeu-hi la mostassa pel fons.
2. A sobre poseu-hi les rodanxes de formatge i les figues tallades per la meitat.
3. Afegiu-hi els pinyons i les herbes.
4. Coeu el pastís al forn a 180 graus: 20 minuts si l'heu escalfat prèviament, o mitja hora si l'hi poseu en fred. Aneu-ho vigilant.
La recepta original, en francès, aquí. Com veureu, ella hi posa mel per sobre; jo no n'hi vaig posar (per reduir el sucre) i trobo que va quedar molt bo, també.
Variant setembre 2020:
Com que no tenia pinyons, el vaig fer amb pipes de gira-sol i de carabassa, llavors de lli i llavors de rosella. També boníssim.
Trobareu altres receptes d'aquest blog clicant a l'etiqueta "receptes" de la dreta.
.