22 d’ag. 2011

Firenze / Florència, 22 d'agost del 2011

Ahir va continuar la calorada, i jo vaig intentar buscar algun lloc "fresc". Vaig pensar que esglésies i jardins serien un bon lloc. Primer al Carmine (Masaccio), i després cap al Giardino Bardini i cap al Giardino di Boboli. Aquí la càmera s'havia escalfat tant (de la calor) que la vaig haver d'apagar i refrescar-la: posant-la a sobre d'un aparell d'aire condicionat i ficant a dintre de la bossa una ampolla d'aigua fresca que "li" vaig haver de comprar. Com una criatura...

Després, San Miniato (vaig trigar una hora a refer-me, allà dins!, això sí amb cant gregorià en directe), les vistes i una altra posta de sol magnífica des del riu.

La cerveseta del James Joyce no surt a les fotos, però també em va ajudar. I el gelat... Aquí són tan tan bons que, inevitablement, s'ha de fer el que deia l'anunci dels plàtans quan érem petits: almenys un cada dia!

Avui les fotos en ordre invers, apa.














Firenze / Florència, 21 d'agost del 2011

El dia que toca Uffizi, al cap i al cos ja no els queda esma per gaire cosa més. I si hi afegim la calorada..., ja només tenim el passeig d'abans d'anar-hi (pintada amb joc de paraules inclosa) i el de tornada. Amb rematada final, això sí, pel cos i per l'ànima!


















E... / I...