12 de des. 2012

BONA NOTÍCIA!

POLÍTICA

El Suprem anul·la la prohibició de les emissions de TV3 al País Valencià

Dóna la raó a Acció Cultural en el conflicte per les emissions encetat pel govern de Francisco Camps. També deixa sense efecte la multa de 300.000 euros que va interposar contra l'entitat

SALVADOR ALMENAR Madrid / València | Ara, 12/12/2012

Victòria per a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i derrota de la croada del govern del PP de la Generalitat Valenciana contra les emissions de TV3 al País Valencià. El Tribunal Suprem ha donat la raó aquest dimecres a ACPV i ha deixat sense efecte les resolucions del govern valencià de Francisco Camps que ordenaven el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

La sentència feta pública avui també anul·la la multa de 300.000 euros que el govern valencià va interposar a ACPV en considerar que les emissions de TV3 eren il·legals. La resolució judicial fa constar que la Generalitat Valenciana no era competent per sancionar a l'entitat pel delicte que suposadament va cometre i tampoc per donar l'ordre de tancar els repetidors –propietat d'ACPV– que difonien el senyal de TV3 al País Valencià.

Diverses fonts properes a Acció Cultural del País Valencià han assegurat a aquest diari que en aquests moments estan reunits analitzant la sentència del Tribunal Suprem. En les properes hores podria haver un pronunciament oficial per part d'ACPV.

(Foto: diari Ara.)