11 d’abr. 2009

l'abril a Ulldemolins: el poble i els voltants

Uns parell de fotos que vaig fer a Ulldemolins (Priorat), el poble del meu pare, per Setmana Santa.

El poble, des del camí que va a la Solana. El dia no era gaire clar. Els camps, això sí, estaven ben florits. Aquí, argelaga i romaní. A l'esquerra s'intueix el riu Montsant, que baixava, i força. Al fons, la serra del Montsant.

Ara, des de l'altre costat, des dels horts que hi ha al peu del Montsant, anant cap a les Obagues. Al fons, la serra de la Llena, mig tapada pels núvols.

4 comentaris:

  1. És una part del món que desconec.. conec mínimament la zona de Falset - Reus, la zona del Camp de Tarragona... però no haig entrat per Ulldemolins mai... algun dia s'hi haurà d'anar. No s'hi fa cap trobada sociolingüística? ;)

    ResponElimina
  2. Potser si l'hi dius a la Marina et muntarà la trobada, o almenys l'excursioneta. Jo segurament a l'agost hi aniré. Ja t'ho diré, per si em vols fer una visiteta...

    ResponElimina
  3. No has fet cap foto del lavabo de la cabana, per casualitat? Això sí que es mereixeria una entrada al bloc! I de trobada sociolingüística a Ulldemolins n'hi ha una prevista per principis de juny. També hi estan convidats els sectors emprenedors penyarojins, i potser algun futbolero i tot :)

    Marina

    ResponElimina
  4. Sí que en vaig fer una. Preciosa, a més. Aviam quan puc fer-ne alguna cosa...

    ResponElimina