15 de gen. 2009

ja sóc aquí!

De fet, ja fa uns quants dies, que sóc a Frankfurt (Oder). Un cop ben rebuda i acollida, instal·lada, situada --que no és el mateix-- i amb la feina en marxa, em puc entretenir una estona a enviar-vos aquestes fotos que he anat fent des que vaig arribar.La Haus der Künste, la Casa de les Arts, on m'allotjo. La meva habitació és la segona per la dreta, dalt a les golfes. Tot molt net, polit i agradable. I ben escalfat!La Facultat de Ciències Culturals i Socials de l’Europa-Universität Viadrina. L’aula on faig la classe és al primer pis, la primera de la dreta. Fantàstica, aquesta paret-finestra de vidre. El despatx que m’han deixat --on sóc ara-- dóna a l’altre costat, i no té vistes.

4 comentaris:

 1. ai sí, ja et veig a través del vidre de la finestra, tota encongida al costat de l'estufa de llenya... Segur que la dixi és sobretot de persona, aquí: 'Jo tinc molt fred, tu no perquè hi estàs avesada, però jo sí, jo sí, jo' (és broma, he he).

  ResponElimina
 2. Doncs hi deu fer més fred que per aquí baix... Això que l'altre dia els meus examinands van fugir de l'aula del fred que hi feia (van descuidar-se l'aire FRED engegat...). Molts records des de la riba del Mediterrani.

  ResponElimina
 3. Hola guapa, això és fantàstic. Espero que ens facis un monogràfic de l'experiència quan tornis.
  Petons calentons!
  Anna Rovira

  ResponElimina
 4. Hola, guapa!! M'ha fet gràcia el contrast entre els paisatges de l'Oder i el plàcid mediterrani dels illots eivissencs de la capçalera. Que tinguis una fantàstica estada! i abriga't :-) Un petó!

  ResponElimina