28 d’ag. 2015

sobre la corrupció a Catalunya (i a Espanya)

A Catalunya hem tingut i tenim corrupció (més en uns partits que en altres, tot s'ha de dir; n'hi ha que no en tenen gens). Perquè tenim gent sense escrúpols i xoriços, com a tot arreu. Però un altre dels motius és que estem sotmesos a una legislació, l'espanyola, que els ho posa molt fàcil. Només cal veure com estan passant l'estiu molts d'aquests xoriços, catalans i espanyols. (Deixo de banda per què els escorcolls s'han fet precisament ara.)




Però resulta que amb l'opció de la independència tenim, entre moltes altres coses, l'oportunitat de dotar-nos d'una legislació que els ho posi més difícil. Com es fa en altres països, on per aquest motiu hi ha molts menys casos de corrupció.

També per això, no us deixeu enganyar per la manipulació interessada. ARA ÉS L'HORA de fer un país nou. INDEPENDÈNCIA!





.

1 comentari:

  1. Donxs sí, Neus, vull creure que en un nou estat millorarem en civisme i en voluntat de participar en el bé comú, perquè en el que hi ha ara és molt difícil... I espero que els indecisos siguin prou llestos per adonar-se de la barroeria de cert tipus de maniobres. Sembla mentida, aquí a Croàcia ningú no vol tornar a la situació anterior!! Però quan parles amb serbis es nota certa nostàlgia pels temps passats...

    ResponElimina