30 de juny 2013

el Concert per la Llibertat, des del meu seient - #concertllibertat #freedomforcatalonia

El Camp Nou ple, 90.000 persones com una sola veu i una sola voluntat. Impressionant i molt molt emocionant. Se'm fa difícil de resumir, però potser podria dir que els moments que més se'm va posar la pell de gallina van ser els que vaig esmentant per aquí sota, entre les fotos.

La cançó "A Margalida", interpretada per Joan Isaac i Joan Amèric, amb el record de Salvador Puig Antich.Projecte Mut cantant una cançó popular eivissenca, "Jo tenc una enamorada".
Paco Ibáñez, "Como tu".


"L'emigrant", cantada per Peret."Els segadors", tothom dret, mosaic estès: "Catalonia 2014 Freedom". Amb l'Orfeó Català i la Cobla de Cambra de Catalunya.
El 3 de 9 amb folre aixecat pels castellers de Vilafranca.


"Maremar", de Lluís Llach, interpretada per la cantant algueresa Franca Masu.
"Abril 74", cançó de Lluís Llach dedicada a la Revolució dels Clavells de Portugal, interpretada en italià --una versió preciosa-- per Alessio Lega.
"L'estaca", amb el Cor per la Integració, les referències a Palestina i les llumetes.

I altres moments que segur que em deixo...


Al principi ens va acompanyar una posta de sol superba rere el Camp Nou (aquí vaig tenir l'ajuda de la pantalla de televisió que tenia al davant...; imatges meravelloses de TV3 --amb una realització impecable, per cert, com tantes altres vegades).