9 d’oct. 2014

una situació insuportable

Aquests últims dies estic detectant, tant al Twitter com al Facebook com als comentaris als diaris, un nivell de cabreig, tant entre els espanyols, que tenen molts motius per estar cabrejats, com entre els catalans, que tenim tots els seus i a més els nostres, que em fa pensar que això no pot continuar així i que n'ha de passar alguna. No sé què: potser una vaga general que aturi el país, el d'allà i el d'aquí, o alguna altra cosa que no em sé ni imaginar. Una resposta col·lectiva i ben articulada, com en el cas del "procés" català. Recordo molt bé una sensació d'impotència similar, que teníem molts i que al final vam saber canalitzar. El que és segur és que aquesta espiral de corrupció, falta de democràcia, mesquinesa, incompetència, arbitrarietat, manipulació informativa, amiguisme, interpretació partidista de les lleis, incompliment d'altres lleis, etc. etc. etc., està arribant a límits INSUPORTABLES.

Castilla-La Mancha Televisión prohibe a sus trabajadores hablar del Ébola

I també a València la policia protegeix un grup de nazis que demanaven assassinar Mas

The Wall Street Journal sobre les marededéus a qui es concedeixen medalles al mèrit policial


Suso de Toro sobre la gestió de la crisi de l'ebola

I un altre article brillant sobre el mateix tema
Cañete, comissari europeu d'Energia i Canvi Climàtic (!!!), amb el vot de populars i --increïble però cert-- SOCIALISTES

Intenten inhabilitar el jutge Santiago VidalUn president pepero i manifestament anticatalanista, ideal per valorar la llei de consultes catalana, que l'Estatut diu que és perfectament constitucional, tal com n'informava, atenció, el diari ABC el 2010I la indemnització per la plataforma Castor, i les targetes de Bankia, i l'afer Pujol, i Pedro Sánchez desbarrant un dia sí i un altre també, i la suspensió pel TC de la llei catalana de pobresa energètica, i Bauzá a les Illes, i Camps al País Valencià, i Carlos Fabra que no entra a la presó, etc., etc., etc.