![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9uKv7qvRoYUvfcf8R_pkTxHU_Cjdx6oajBw8sZJki1QiW_zdnhREBp2FOvMweHd1bcVpkwS7TG55CMpwUrNgHH7eTSJR50maRPilpCRNZpY3zzohJGOADvQ6w-Ydns7AbQsGZoA-p/s200/IMG_7206+%2528640x480%2529+%25282%2529.jpg)
"Batem tres ous amb 150 g de sucre [moreno] fins a emblanquir-ho. Hi afegim 150 g d'oli suau [si pot ser DO Ciurana, molt millor] i 50 ml de llet. A continuació, 50 g d'ametlla en pols, 2 [o 3, si no són gaire grosses] pastanagues ratllades, 200 g de farina [un terç de blat blanca, un terç de blat integral i un terç de blat de moro], 15 g de llevat químic [= un sobre] i ho barregem. Hi afegim un grapat [o sigui, uns 50-60 g] de nous picades [del país, res de nous de Califòrnia, que no tenen gust de res] i un pessic de canyella. Ho enfornem durant vint minuts [en el meu forn elèctric s'hi ha estat 45 minuts, i potser 5 minuts més no li haurien anat malament, tampoc] a 180 ºC."
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioQrVT_cRUCzFH0N8wK0NK2_wXJKvzKS_bEaUL6ai5IfvbPeDHV-ytLVWUxpsCSkOxoYhA9OnPjmB61GsByFrfTRBvunmYLhuCZjw7AUrBdaSfOUH7-9u8yZ-qeqUNB3RT0jMZ3TGb/s200/IMG_7208+%2528640x480%2529.jpg)
(Si voleu veure les altres receptes d'aquest blog, pitgeu l'etiqueta receptes que trobareu a la columna de la dreta.)